back to top
31.5 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

31.5 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Ν. Λούβρος: Να γίνει η Αθήνα μια πόλη εφαρμοσμένης αισθητικής και προσβάσιμη για όλους

Διαβάστε επίσης

«Ο λόγος που κατεβαίνω με τον Νίκο Σοφιανό και το KΚΕ είναι επειδή πιστεύω ότι η “Λαϊκή Συσπείρωση” ανήκει σε ένα κόμμα το οποίο μπορεί να εφαρμόσει την πραγματική κοινωνική πολιτική» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Ελεωνόρα Ορφανίδου ο ανεξάρτητος συνεργαζόμενος, πρόεδρος του κινήματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. κι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση”, Νίκος Λούβρος.

«Θέλω να υπάρξει μια αριστερή δημαρχία στην Αθήνα, όπως είναι στην Πάτρα ο Πελετίδης, που τον φωνάζουν Πελέ και τον ψηφίζουν όλοι δύο τετραετίες και θα ξαναβγεί πάλι, διότι έχει κάνει εξαιρετικό έργο, χωρίς βοήθεια και με τα μισά τέλη και έχει καταφέρει να είναι η Πάτρα πρότυπο πόλης» ανέφερε μεταξύ άλλων. «Στην Αθήνα  έχουμε πάρει εκατοντάδες εκατομμύρια – να είναι καλά του ίδρυμα Νιάρχου- και το μόνο που κάνουν είναι έργα βιτρίνας» πρόσθεσε.
Αυτό που επιδιώκω, σημείωσε ο κ. Λούβρος, είναι να αναβαθμιστεί η πόλη πολιτισμικά και πολιτιστικά.
«Θέλω να γίνει η Αθήνα πόλη εφαρμοσμένης αισθητικής και να είναι μια πόλη προσβάσιμη για όλους, να ξέρει κάποιος ότι αν του συμβεί κάτι, θα έχει ένα πολυϊατρείο στην περιοχή του να τον στηρίξει, να περνάει οποιοσδήποτε περαστικός ή τουρίστας και σε κάθε γωνία να βλέπει ζωγραφική. Δηλαδή μπορούμε να καλέσουμε διάφορους γλύπτες ή ζωγράφους από όλον τον κόσμο και την εγχώρια σκηνή, οι οποίοι θα κάνουν έργα με έξοδα του Δήμου».

Τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος, ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα μπει στον δεύτερο γύρο. «Μιλάω και ακούω τον κόσμο και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει, η “Λαϊκή  Συσπείρωση” θα μπει στο δεύτερο γύρο. Οι εκλογές αυτές δεν είναι όπως οι εθνικές που επιλέγεις κόμμα, ο δήμος είναι κάτι που το ζεις καθημερινά, δεν έχει σχέση με το αν είσαι κομμουνιστής ή ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ».    

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα