back to top
30.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

30.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Μια ανάσα από τον τελικό του Παγκοσμίου

Διαβάστε επίσης

Επιβλητική εμφάνιση, με την οποία «κλείδωσε» μία θέση στην οκτάδα των φιναλίστ στους κρίκους, πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στην Αμβέρσα.
Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του στον προκριματικό της κατηγορίας ανδρών και συγκέντρωσε 14,900 βαθμούς (βαθμός εκτέλεσης: 8,600, βαθμός δυσκολίας: 6,300), επίδοση που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν είχε μία μικρή αναπήδηση στην έξοδό του.
Η βαθμολογία αυτή τον φέρνει μέχρι στιγμής στην 1η θέση του αγωνίσματος και με σημαντική διαφορά από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διεξαγωγή του 2ου από τους συνολικά έξι προκριματικούς ομίλους.

Οι φιναλίστ στους κρίκους και σε όλα τα αγωνίσματα θα αναδειχθούν επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής (01/10), με την ολοκλήρωση του προκριματικού ανδρών, αλλά ο «άρχοντας των κρίκων» έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει από τώρα την είσοδό του στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (07/10), μέσα από τον οποίο προσδοκά να κατακτήσει την Ολυμπιακή πρόκριση για το «Παρίσι 2024».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα