back to top
29.7 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

29.7 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών της κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, έχοντας στην πίσω άκρη του μυαλού της και τον αγώνα με τον Άγιαξ τρεις μέρες μετά.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της τα σπουδαία διπλά που πέτυχε στις έδρες της Μπράιτον και του Παναθηναϊκού, αλλά και τη νίκη με τον Ατρόμητο που πέτυχε στην OPAP Arena και πλέον έχει μπροστά του μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League στις 20:00-COSMOTE SPORT 1 HD.

Τα προβλήματα δε λείπουν για ένα ακόμα παιχνίδι για τον Αλμέιδα. Ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου και χθες διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά. Ενοχλήσεις ένιωσε και ο Γενς Γιόνσον στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Νορντίν Άμραμπατ δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έμεινε εκτός προληπτικά ενώ ο Εχσάν Χατζισαφί έμεινε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί. Στο Ηράκλειο δεν ταξίδεψε και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος. Μέσα σε αυτούς στις απουσίες προστίθενται και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και είναι τιμωρημένος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα