back to top
28.9 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Γ. Σγουρός: Δεν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα των κομμάτων αλλά τα προβλήματα των πολιτών

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Σγουρός και η παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» μετρούν 20 χρόνια παρουσίας στην Περιφέρεια Αττικής.
Ο  Γιάννης Σγουρός με κεντρικό σύνθημα «ψήφισε για τον τόπο σου» εξηγεί στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου γιατί διεκδικεί εκ νέου τη θέση του Περιφερειάρχη και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα την αναγέννηση όχι μόνο της Περιφέρειας, αλλά και του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.  «Εμείς δεν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα των κομμάτων αλλά τα προβλήματα των πολιτών» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στα αντιπλημμυρικά έργα και την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής σημείωσε ότι: «από το 2004 και μετά – χωρίς να είναι αρμοδιότητά μας- κάναμε  εκατοντάδες αντιπλημμυρικά έργα αλλά όταν τα ρέματα πριν από 40 χρόνια ήταν 700 και τώρα 50, μην περιμένουμε να μην πλημμυρίσει η Αθήνα».

Και ζήτησε: «Να έρθουν οι αρμοδιότητες εξ ολοκλήρου στην περιφέρεια Αττικής, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη για να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα. Η διάχυση των αρμοδιοτήτων  είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Συνεπώς ο έλεγχος των ρεμάτων και η λειτουργία να έρθουν στην περιφέρεια Αττικής, πόροι και αρμοδιότητες»

Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν το θέλει η κεντρική κυβέρνηση. Στην Ευρώπη υπάρχει η Ευρώπη των περιφερειών, δίνονται απευθείας οι πόροι στους Δήμους και στις Περιφέρειες».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα