back to top
35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

35.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Γ. Μυλωνάκης: Η μάχη θα δοθεί στην καθημερινότητα

Διαβάστε επίσης

Στο 2ο γύρο της εκλογικής μάχης ρίχνονται αυτή την Κυριακή και οι υποψήφιοι της Αγίας Παρασκευής. Ο Γιάννης Μυλωνάκης, του συνδυασμού “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”, ήταν ο νικητής στον πρώτο γύρο με πο σοστό 25,31 %.

«Η μάχη θα δοθεί στην καθημερινότητα, υπάρχουν σοβαρά θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, έχουμε για παράδειγμα, μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα» ,δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο Γιάννη Μυλωνάκης.

«Στο πρόγραμμά μας έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο και μάλιστα έχουμε πει ότι το πρόγραμμά μας θα αποτελέσει και απόφαση του δημοτικού έτσι ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες πως ιεραρχούμε τα ζητήματα, ποιες είναι οι προτεραιότητες και φυσικά να λογοδοτήσουμε στο τέλος της θητείας μας για ό,τι έχουμε κάνει και ό,τι δεν έχουμε κάνει» σημείωσε ο κ Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τη διοίκηση του δήμου και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε διότι έχουμε πρόγραμμα εμπειρία αλλά κυρίως όρεξη για δουλειά». 
Ξεκαθάρισε ότι δίνοντας προτεραιότητα στην καθημερινότητα δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε άλλα έργα να πάνε πίσω.

«Δεν πρόκειται να απαξιώσουμε τη δουλειά κανενός. Αντιθέτως ό,τι δουλειά έχει γίνει μέχρι σήμερα, θα τη συνεχίσουμε και θα την υπερασπιστούμε, διότι αυτό είναι προς το συμφέρον του δήμου».

Τέλος, ο κ. Μυλωνάκης αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην Αγία Παρασκευή εκτίμησε ότι η κατάσταση θα αλλάξει όταν βελτιωθεί το κυκλοφοριακό.

«Οι προτάσεις μας αποτελούν μια αλυσίδα. Η αλυσίδα ξεκινά από το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση και τη δημοτική συγκοινωνία. Πρέπει να συνδεθούν οι τέσσερις σταθμοί του Μετρό, που υπάρχουν περιφερειακά της πόλης, με την τοπική αγορά της Αγίας Παρασκευής για να μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες και από τις γειτονιές προς το κέντρο. Ταυτόχρονα πρέπει να δημιουργήσουμε τις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης, όπως και υπόγεια γκαράζ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα