back to top
23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαμαρτυρία ΠΑΣΟΚ για μη υποβολή εγγράφων στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Αδιανόητη χαρακτηρίζει την επιλογή της κυβέρνησης να μην καταθέσει στη Βουλή, δύο σημαντικά έγγραφα που αφορούν τη διεκδίκηση νέων πόρων για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Με ανακοίνωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κρατάει κρυφά σημαντικά έγγραφα και διαμηνύει ότι «δεν θα αφήσει έτσι το ζήτημα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές αντιτάσσονται στον εποικοδομητικό διάλογο, καταρρακώνουν τη διαμόρφωση εθνικών στρατηγικών και προσβάλλουν τη δημοκρατία».

Να σημειωθεί, ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με αίτηση κατάθεσης εγγράφων που υπέγραφαν οι βουλευτές του που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ζητούσε από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, να καταθέσει στη Βουλή:

1. Το πλήρες κείμενο της πρότασης αναθεώρησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 31 Αυγούστου,και

2. Το πλήρες κείμενο της πρότασης της ελληνικής κυβέρνησης για την διεκδίκηση νέων πόρων από την Ε.Ε. μετά τα πρόσφατα πλήγματα στον εθνικό παραγωγικό ιστό από τις θεομηνίες που έπληξαν τη χώρα.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα