back to top
35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Τηλεφωνικές συνομιλίες για το μεσανατολικό είχε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμμανουέλ Μακρόν , τον Γερμανό Καγκελάριο, Όλαφ Σόλτς και την Ιταλίδα Πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι. 

Ο Τζο Μπάιντεν συνομίλησε εξάλλου και με τον Μπένιαμιν Νετανιάχου, την ώρα πουμε ανακοίνωσή τουο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι στρατεύματα του πραγματοποιούν επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων με τη Γάζα με στόχο την εκκαθάριση της περιοχής και τη συγκέντρωση πληροφοριών για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ένας ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε και ακόμη τρεις τραυματίστηκαν από από αντιαρματικό πύραυλο της Χαμάς. 

 Νωρίτερα, η αμερικανική διπλωματία, δια του Άντονι Μπλίνκεν κατηγόρησε το Ιράν για την κλιμάκωση των εχθροπραξιών στην Μέση Ανατολή, ενώ ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ διαμήνυσε‘’Εάν κάποια ομάδα ή χώρα θέλει να διευρύνει τον πόλεμο η συμβουλή μας είναι ΜΗΝ το κάνετε.. δεν θα διστάσουμε να ενεργήσουμε ανάλογα’’  

Με νέες απειλές απάντησε η Τεχεράνη:  ‘’η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου εάν το Ισραήλ δεν σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική του δράση εναντίον της Χαμάς’’.   

Επί ξηρού ακμής και η κατάσταση στα σύνορα Ισραήλ – Λιβάνου 

‘’Εάν η Χεζμπολάχ εισέλθει πλήρως στον πόλεμο κατά της Χαμάς οι ισραηλινές επιδρομές θα προκαλέσουν καταστροφή στο Λίβανο’’ ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στρατευμάτων στη μεθόριο με το Λίβανο. 

 ‘’Δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια.. Δεν είμαι κληρονόμος…. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά’’ γράφει σε νεότερη ανάρτηση του στα ΜΜΔ ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση από την Εφημερίδα των Συντακτών άρθρων του ιδίου στον ‘’Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης’’, με τα οποία τάσσεται υπέρ της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και της Ίδρυσης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Ένα καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες και 140 σφαίρες βρέθηκαν στην κατοχή μιας 33χρονης ημεδαπής και ένος 17χρονου Πακιστανού, που κινούνταν με τα πόδια σε δρόμο της Κυψέλης. Οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

Απομακρύνεται το μη αναγκαίο διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ από το Ιράκ,  μετά τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στρατευμάτων και του προσωπικού τους στην περιοχή. 

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κυρικάτικη κλήρωση του τζόκερ με αριθμούς 9,38,39,41, 45 και τζόκερ το 19 

Στην αθλητική επικαιρότητα... με τον αθλητικό μας συντάκτη Στέφανο Λεμονίδη…. 

Οριστικά διακόπηκε ντέρμπι  Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μετά από πολύωρο θρίλερ που ξεκίνησε με την κατ αρχάς διακοπή του αγώνα, στο 48ο λεπτό, μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού, όταν μια κροτίδα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής ημέρας της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:  

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: 2 – 0  

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: 0- 3 και  Κηφισιά – ΟΦΗ: 0 – 0  

Και ο καιρός…  

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 21,7 βαθμοί αυτήν την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα