back to top
24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστική η επιστροφή Νόιερ στο ματς με τη Ντάρμστατ

Διαβάστε επίσης

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε σε σημερινές δηλώσεις του την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Μάνουελ Νόιερ, στο αυριανό παιχνίδι της Μπάγερν με τη Ντάρμστατ για την Bundesliga.

«Αν δεν συμβεί κάτι στην προπόνηση, θα παίξει αύριο. Χαίρεται αυτός, χαιρόμαστε εμείς, πιθανότατα χαίρονται και άλλοι» δήλωσε ο τεχνικός των Βαυαρών.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας έπαιξε για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου 2022, στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σάλκε. Κατά την διακοπή που ακολούθησε για το Μουντιάλ του Κατάρ, συγκεκριμένα στις 9 Δεκεμβρίου, ο Νόιερ είχε ένα ατύχημα κάνοντας σκι στις Αλπεις, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία, η αποθεραπεία του εξελίχθηκε πιο αργά απ’ όσο αναμενόταν και μόλις πριν λίγο καιρό ο πολύπειρος γκολκίπερ ξεκίνησε κανονικές προπονήσεις.

Εν τη απουσία του Νόιερ, η Μπάγερν πορεύτηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με βασικό τερματοφύλακα τον Γιάν Ζόμερ, τον οποίο απέκτησε τον Ιανουάριο από τη Γκλάντμπαχ. Ο Ελβετός έφυγε το καλοκαίρι με προορισμό την Ιντερ και έκτοτε την εστία των πρωταθλητών Γερμανίας υπερασπίζεται ο Σβεν Ουλράιχ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα