back to top
28.8 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

28.8 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Διαλεύκανση των υποκλοπών ζήτησε το συντομότερο ο Στ. Κασσελάκης

Διαβάστε επίσης

Το ζήτημα των υποκλοπών έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι  συμφώνησαν πως η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατόν είναι προτεραιότητα και για την Δικαιοσύνη και για την  κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε εξάλλου ανησυχίες “όχι μόνο για την ουσία της υπόθεσης αλλά και για πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τπν τελευταίο καιρό, όπως είπε.

Η πλήρης δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Συναντηθήκαμε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που την ευχαριστούμε για τον χρόνο της. Συζητήσαμε ως κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τις ανησυχίες μας. Συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη, αλλά και για τη κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.
Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θέλει μια ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σ’ αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων Δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα του.

 

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα