back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Και με το Μετρό και με το πράσινο, απαντά το περιβάλλον Δούκα

Διαβάστε επίσης

«Kαι με το Μετρό και με το πράσινο» απαντά το περιβάλλον του Χάρη Δούκα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος σε δήλωσή του χθες ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Το δίλημμα Μετρό ή δέντρα είναι τεχνητό, είναι ψευδές και επιπλέον πάλιωσε».

Παράλληλα, συνεργάτες του νεοεκλεγέντα δημάρχου ξεκαθαρίζουν ότι το Μετρό πρέπει να προχωρήσει και παράλληλα, να τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου. «Καθήκον μας είναι, από 1-1-2024 να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται» σημειώνει με νόημα το περιβάλλον Δούκα.

Κύκλοι Χάρη Δούκα:

Και με το Μετρό και με το πράσινο, παντού… Επειδή ορισμένοι καλόπιστα και άλλοι κακόβουλα συνεχίζουν να παρερμηνεύουν τη θέση μας, την επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά. Διακηρύξαμε ως βασική προγραμματική μας δέσμευση την Πράσινη Αθήνα. Για εμάς δίλημμα δεν υπάρχει: Και με το μετρό και με το πράσινο.

Το Μετρό πρέπει να προχωρήσει και οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας. Παντού και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

καθήκον της νέας δημοτικής αρχής είναι να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, για να γίνει ο στόχος μας πράξη, απαρέγκλιτα.

Μάγδα Μπουλούκου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα