back to top
19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σφοδρή κριτική Χατζηδάκη στην αντιπολίτευση για το πρόγραμμα «Ηρακλής»

Διαβάστε επίσης

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε επί της αρχής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το νομοσχέδιο για τους servicers και την επαναφορά του προγράμματος «Ηρακλής» για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Σχολιάζοντας την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης,μίλησε για αντιπολίτευση σε vertigo, λέγοντας ότι «ενώ τόσο καιρό είχαμε την αγωνία αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ενέκρινε το αίτημα της ελληνικής πλευράς για την επαναφορά του «Ηρακλής»,η αντιπολίτευση έρχεται με την στάση της και στρέφεται εναντίον των Ελλήνων καταθετών».

Ο κ. Χατζηδάκης, καταλόγισε ακραίο λαϊκισμό στην αντιπολίτευση ως προς το πρόγραμμα «Ηρακλής», με το οποίο – όπως είπε-επιτυγχάνονται μεγαλύτερα κουρέματα έως και 28%. «Δεν πάμε να κατεδαφίσουμε τις τράπεζες, γιατί οι πρώτοι που θα κατεδαφιστούν θα είναι οι πολίτες», τόνισε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι «τους ηρωισμούς και τις τζάμπα μαγκιές τις πληρώσαμε ακριβά με την αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση του 2015-16».

 

Δημήτρης Ράντος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα