back to top
23.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

23.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Βουλή: Τροπολογία για απαλλαγή από κάθε αστική ευθύνη για τα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ

Διαβάστε επίσης

Την απαλλαγή από κάθε αστική ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλείψεις τους για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ , προβλέπει υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Με την ίδια τροπολογία, η οποία θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια και τους servicers που θα ψηφιστεί απόψε από την Ολομέλεια της Βουλής, εξαιρούνται από τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι συναλλαγές του ΤΑΙΠΕΔ.

«Πρωταθλήτρια των καρτέλ και της ασυδοσίας των ολιγαρχών»,χαρακτήρισε την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

 Μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τα κόκκινα δάνεια,χαρακτήρισε πραξικόπημα την ενέργεια της κυβέρνησης να καταθέσει αργά χθες το βράδυ, τροπολογία με την οποία – όπως είπε- δίνεται ασυλία και ακαταδίωκτο στα μέλη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ,όπως έχει  γίνει και με τους τραπεζίτες.Επίσης, μίλησε «για τρομακτικούς πλειστηριασμούς ακινήτων που το επόμενο διάστημα θα φθάσουν τις 14.000».

 

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα