back to top
22.8 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

22.8 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για εκεχειρία, ο ισραηλινός στρατός κλιμακώνει τον πόλεμο με πλήγματα σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας και εκατοντάδες νεκρούς. Κι ενώ εντείνονται οι διεθνείς πιέσεις για την προστασία των αμάχων, το Ισραήλ ζητά την εκκένωση περιοχών της Χαν Γιούνις στο νότο, μέσα από συγκεκριμένες ασφαλείς περιοχές, οι οποίες αποτυπώνονται σε χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα. Παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν ότι οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο φτάνουν τους 700. 

Ιστορική πολιτική μεταρρύθμιση και δημοκρατική κοινωνική κατάκτηση, που μας φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει την επιστολική ψήφο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία καθιερωμένη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, μέσω ανάρτησης στο Facebook. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων κάνει ειδική αναφορά στην αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch, τις δράσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αλλά και τις προωθούμενες αλλαγές στον ποινικό κώδικα. 

Στις 13 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ το «Καλάθι των Χριστουγέννων», όπως ανέφερε ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.Συγκεκριμένα, θα περιέχει σοκολάτες τσουρέκι, γαλοπούλα, χοιρινό, μοσχάρι ενώ υπό συζήτηση είναι τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, το αρνί και το κατσίκι. Επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα 

 Τριανταπεντάχρονη γυναίκα από την Κίνα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με τραύματα στο δεξί πόδι και στο κεφάλι μετά από πτώση που είχε από μπαλκόνι του 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν η 35χρονη, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος που διαμένει με τον 40χρονο κινέζο σύντροφο της και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Σφίγγος. Η 35χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος την είχε δέσει από τα χέρια και τα πόδια και την κρατούσε μέσα στο σπίτι επί μια μέρα. Ο 40χρονος διέφυγε από το σπίτι πριν φτάσουν οι αστυνομικοί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Δεκάδες πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, το Σίπχολ, ακυρώθηκαν σήμερα εξαιτίας της χιονόπτωσης η οποία αναμένεται να πλήξει την Ολλανδία αργά το μεσημέρι. Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου κατά τις 12 τοπική ώρα σήμερα ανέφερε ότι σχεδόν 150 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις είχαν ματαιωθεί. 

 Στην αθλητική επικαιρότητα και την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν:   

4 και μισή: Βόλος – Ολυμπιακός.  

Πέντε και μισή: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα.  

Επτά και μισή: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.  

Και ο καιρός…   

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα