back to top
33.6 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

33.6 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Ολυμπιακός: Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα εξελίξεων ξεκίνησε στον Ολυμπιακό. Ξέχωρα από την οργή που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό, με τη διαιτησία και τα επεισόδια, η διοίκηση της ΠΑΕ αναγνωρίζει πως η απόδοση της ομάδας δεν είναι στα απαιτούμενα επίπεδα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να είχε τη δημόσια στήριξη των παικτών, όπως φάνηκε με την επιλογή των Μασούρα και Ελ Κααμπί να τρέξουν να πανηγυρίσουν μαζί του τα γκολ που πέτυχαν αλλά ακυρώθηκαν, ωστόσο φαίνεται πως μετρά ώρες στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Οι ερυθρόλευκοι εδώ και μέρες έχουν κάνει προεργασία και επαφές για το θέμα προπονητή και δεν περίμεναν το χθεσινό 2-2 με τον Βόλο για να πάρουν οριστικές αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός προπονητής είναι σαφές πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι τάχιστες.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Πορτογάλο προπονητή οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας ή έστω αύριο-μεθαύριο να υπάρχει οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα