back to top
29.7 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

29.7 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

Αγώνας επίδειξης Ναδάλ – Αλκαράθ live στο Netflix

Διαβάστε επίσης

Το Netflix θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα επίδειξης του Ράφα Ναδάλ με τον Κάρλος Αλκαράθ που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας τον ερχόμενο Μάρτιο, όπως ανακοίνωσε στα social η συνδρομητική πλατφόρμα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Michelob Ultra Arena την Κυριακή 3 Μαρτίου (λίγο πριν το Indian Wells) και θα είναι διαθέσιμο σε αγγλόφωνες και ισπανικές αγορές. Για τη συμμετοχή επιπλέον παικτών και αγώνων θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρώτη μου επίσκεψη στο Λας Βέγκας, μια από τις πιο εμβληματικές και διασκεδαστικές πόλεις του κόσμου.”, είπε ο Ναδάλ. “Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω απέναντι στον συμπατριώτη μου Κάρλος Αλκαράθ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια φανταστική βραδιά τένις.”

“Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι το γήπεδο με τον Ράφα στο Λας Βέγκας.”, δήλωσε ο Αλκαράθ. “Είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών και τα ρεκόρ, αλλά και τα επιτεύγματα του μιλούν από μόνα τους. Ανυπομονώ για τον αγώνας στις 3 Μαρτίου.”

 

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα