back to top
35.4 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

35.4 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Γ. Οικονόμου: Ζήτημα νομιμότητας και τιμής η σύλληψη όσων εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση στο Ρέντη

Διαβάστε επίσης

«Ζήτημα νομιμότητας και τιμής είναι για μας η σύλληψη όσων εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση στο Ρέντη και η πλήρης εξάρθρωση των εγκληματικών συμμοριών των χούλιγκαν», τόνισε στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

Όπως παρατήρησε, «το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη κλιμάκωση,και ποιοτική και ποσοτική, της χουλιγκανικής βίας με αφιονισμένες συμμορίες που βγαίνουν να σκοτώσουν και οι οποίες έχουν σχέση με την ακροδεξιά αλλά και τον αναρχικό χώρο».

Ο κ. Οικονόμου, επισήμανε «ότι οφείλουμε να αντιδράσουμε πιο αποφασιστικά και αποτελεσματικά» και ζήτησε τη συνδρομή της κοινωνίας αλλά και την στήριξη και ενσυναίσθηση όλων των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

«Δεν γίνεται για ένα γκολ που δεν μέτρησε ή ένα οφσάιντ που δεν δόθηκε να δημιουργούνται σκηνικά εμπόλεμης ζώνης», ανέφερε ο υπουργός.

Για το ρόλο της αστυνομίας στους αθλητικούς χώρους, ο κ.Οικονόμου είπε δεν μπορεί η ΕΛΑΣ να είναι απούσα από ένα γεγονός στο οποίο μετέχουν χιλιάδες πολίτες και υποχρέωσή της είναι να προστατεύει τους πολίτες και στον χώρο και γύρω από αυτόν.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα