back to top
23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αύριο στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η ταφή του Βασίλη Καρρά

Διαβάστε επίσης

Αύριο Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής είχε εκφράσει την επιθυμία να κηδευτεί και να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την οποία επισκέπτονταν όσο πιο συχνά μπορούσε.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Παράλληλα, επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά. Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μετέβη στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και συλλυπήθηκε την οικογένεια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή.
«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη ο οποίος μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Καθημερινός άνθρωπος, που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπό του, και τον αγάπησε όλη η Ελλάδα. Είναι ελάχιστη υποχρέωση να τιμήσουμε τη μνήμη του. Περάσαμε με τη μοναδική του φωνή, αξέχαστες στιγμές», δήλωσε Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Βασίλης Καρράς -το πραγματικό όνομα του ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης- υπήρξε ένας εξαιρετικά επιδραστικός καλλιτέχνης, ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών. Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953 και το 1969, στα δεκαέξι του χρόνια, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Έκανε τεράστιες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι που υπηρέτησε, με δίσκους που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ ιστορία άφησαν και ντουέτα που έκανε με πολλούς κορυφαίους τραγουδιστές. Παράλληλα ως συνθέτης και στιχουργός έγραψε τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού. Ως μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του καταγράφηκε ο δίσκος «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη» με πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, τους στίχους και μουσική του οποίου είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 χρόνων.

AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα