back to top
29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος μαχαίρωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα

Διαβάστε επίσης

Ο 18χρονος αδελφός του θύματος φέρεται ότι ομολόγησε πως μαχαίρωσε τον 16χρονο μαθητή στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια μεταξύ τους καβγά για μια…. μπλούζα. Ο 18χρονος ομολόγησε την πράξη του κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσης του και συνελήφθη.

Μέχρι τα ξημερώματα  κατέθεταν για το τραγικό συμβάν η μητέρα, ο αδερφός του 16χρονου που εξέπνευσε μετά από πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο καθώς και δυο άλλα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης . Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την γιαγιά της οικογένειας και μια κοπέλα φίλη του 18χρονου.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό . Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο βράδυ κατά τις 9 μμ περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως άκουσαν φωνές από σπίτι στην οδό Σταδίου στη Νέα Σμύρνη. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν ένα παιδί 16 ετών να φέρει σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, χέρια και θώρακα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές πηγές, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι τα δύο αδέλφια μάλωσαν για ασήμαντη αφορμή (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει) και ο 18χρονος κυνήγησε τον 16χρονο μέσα στο σπίτι και τον κάρφωσε με ένα ψαλίδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο στήθος. Ο τραυματίας έφηβος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα