back to top
35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Στις 23.00 ώρα Ελλάδος συνέρχεται το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα συζήτησης την επίθεση στο Μπέλγκοροντ, ανακοίνωσε η ρωσική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη.

Από την επίθεση 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, και 108 τραυματίσθηκαν από τα «αδιάκριτα» ουκρανικά πλήγματα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας. Στην ανακοίνωση η Μόσχα προειδοποιεί ότι η επίθεση στο Μπέλγκοροντ δεν θα μείνει «ατιμώρητη».

Περίπου 30.000 επιβάτες μία ημέρα πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν βρεθεί αποκλεισμένοι στο Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ καθώς 41 δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Eurostar από και προς το Λονδίνο ματαιώθηκαν, εξαιτίας πλημμύρας στις σιδηροδρομικές γραμμές στην νότια Αγγλία.

Πολύ αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας με τους καταναλωτές να σπεύδουν να κάνουν τα τελευταία ψώνια για τα δώρα και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Αύριο, Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Τροποποιήσεις αύριο, παραμονή πρωτοχρονιάς, στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Έως τις 11 το βράδυ θα λειτουργήσουν Μετρό και τραμ. Τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 11. Δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αύριο και στις 10 το βράδυ η σκηνή της πλατείας Συντάγματος πλημμυρίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ενώ το νέο έτος υποδεχόμαστε με τις συναυλίες του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Σάττι. Παράλληλα, από τις 11 ξεκινά και το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Βαρβάκειο. “Καθώς υποδεχόμαστε το 2024, ανοίγουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για την Αθήνα” δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Γουίλκινσον, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις ταινίες «The Full Monty» και «Shakespeare In Love». «Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια του Τομ Γουίλκινσον ανακοινώνει ότι πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του στις 30 Δεκεμβρίου. Η σύζυγος και η οικογένειά του ήταν μαζί του, αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας. Ο Τομ Γουίλκινσον έχει βρεθεί δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ το 1997 κέρδισε το Βραβείο BAFTA Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Άντρες με τα όλα τους (1997). Κέρδισε επίσης βραβείο Emmy αλλά και Χρυσή Σφαίρα.

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα