back to top
19.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

19.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Για λαϊκισμό κατηγόρησε ο υπ. Υγείας τον βουλευτή της «Νίκης» Ν. Παπαδόπουλο

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή της Νίκης και γιατρό Νίκο Παπαδόπουλο, γιατί αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή για τους εμβολιασμούς, υπονόησε ότι ο θάνατος του 29χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ Σον Μπάρμπερ, οφείλεται στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ είμαι ένας ταπεινός βιβλιοπώλης και όχι γιατρός χειρουργός όπως εσείς. Έχετε διαβάσει εσείς κάποια μελέτη, ότι ο θάνατος του αθλητή συνδέεται με το εμβόλιο κατά του Covid; Αν δεν έχετε, τότε λαϊκίζετε», είπε σε έντονο ύφος στον βουλευτή, καλώντας τον όταν έρχεται στη Βουλή να αφήνει έξω τα συνωμοσιολογικά σενάρια και τους
λαϊκισμούς.

Στη δευτερολογία του, ο κ. Παπαδόπουλος επέμεινε στους ισχυρισμούς του, κατηγορώντας τον υπουργό ότι «ξεγελάει τον κόσμο».

Στη δευτερολογία του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η σχέση του κ. Παπαδόπουλου με την επιστήμη είναι μηδενική και τον αποκάλεσε απλό δημαγωγό.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Παπαδόπουλος, ήταν αυτός που λίγο πριν τις γιορτές από το βήμα της Βουλής, είχε πει ότι «βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια – καλικάντζαροι και επιτίθενται στον λαό του Θεού».

Δημήτρης Ράντος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα