back to top
33.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

33.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Επί ξηρού ακμής το κλίμα στη Μέση Ανατολή μετά το αεροπορικό χτύπημα σε κτίριο της Δαμασκού όπου σκοτώθηκαν 5 υψηλόβαθμα στελέχη των Φρουρών της Επανάστασης. Η Δαμασκός κατηγορεί ανοιχτά το Ισραήλ για την επίθεση, ενώ νωρίτερα με ανακοίνωσή ο Ιρανός ΠρόεδροςΕμπραχίμ Ραϊσί διαμήνυσε ότι ‘’η Ισλαμική Δημοκρατία δεν θα αφήσει αναπάντητα τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος’’. Ο Ραϊσί μάλιστα χαρακτήρισε ‘’άξονα αντίστασης’ κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ’’ τη χώρα του, τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, την παλαιστινιακή Χαμάς και τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης. 

“Το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την προσεχή εβδομάδα και μετά από δημόσια διαβούλευση θα εισαχθεί στη Βουλή” δήλωσε στο Bloomberg ο Πρωθυπουργός, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα γίνει νόμος του κράτους στις πρώτες δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου. 

Με το βλέμμα στο συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές η άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ στις Σπέτσες, που αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο. Την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα εθνικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση του κράτους πρότεινε ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.. 

Σε 4εις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για το περιστατικό με πυροβολισμούς, νωρίς το απόγευμα, Στον Κολωνό, επί της οδού Λένορμαν, στο ύψος της πλατείας Πέτρουλα. Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες πυροβόλησαν από διερχόμενο όχημα. Οι αρχές εντόπισαν στην οδό Αγίας Άννας το ύποπτο αυτοκίνητο ενώ προσήγαγε τους 4εις επιβαίνοντες 

 Άγριο έγκλημα σήμερα στην Χαλκίδα: Η δράστης δολοφόνησε εν ψυχρω, με πολλές μαχαιριές 42χρονο άνδρα, γνωστό ξυλουργό της πόλης, μετά από έντονο διαπληκτισμό, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστης η οποία συνελήφθη επί τόπου και κρατείται, φέρεται να είχε εμμονή με το θύμα. Φως στα αίτια της δολοφονίας αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα. 

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς η Βόρεια Ελλάδα, με χιονοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση του υδράργυρου. Χιόνι πέφτει αυτή την ώρα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σε όλο τον νομό έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω τον 3,5 τόνων. Ίδια απαγόρευση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας, εξαιτίας έντονης χιονόπτωσης σε Γρεβενά, ΚοζάνηΒέροια και ΠολύμυλοΕπίποδός και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. Η κακοκαιρία  αναμένεται να κινηθεί νοτιότερα και να επηρεάσει το σύνολο σχεδόν της χώρας. 

Σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, γεμάτη χρώμα, μουσική και πολλές εκπλήξεις και βεγγαλικά η Πάτρα κήρυξε και επίσημα σήμερα την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου 2024 και για τον επόμενο μήνα παίρνει τα σκήπτρα της χαράς και του ξεφαντώματος. 

Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή τα καταστήματα από τις 11 το πρωί στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.   

Στην αθλητική επικαιρότητα…  

Και την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ: Λαμία- Κηφισιά: 4 –1 τελικό. 

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός: 0 – 2 τελικό ΟΦΗ- Παναιτωλικός: 1 – 0 

Και ο καιρός  στην Αττική αύριο,  

Ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι από βορειο-ανατολικές διευθύνσεις έως και 9 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα