back to top
33.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

33.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής όλα τα ευρήματα από τον τόπο της έκρηξης της βόμβας, τα ξημερώματα, στην συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου,  απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ μελετώνται όλα τα διαθέσιμα βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε η νεόκοπη οργάνωση ‘’Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα’’.  

Την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στην αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης επεσήμανε ο κυβερνητικός  εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης χαρακτηρίζοντας την επίθεση ‘’πολύ βαρύ έγκλημα’’ 

Αύριο αποχωρούν αγρότες και τρακτέρ από την συμπρωτεύουσα εκεί όπου σήμερα πραγματοποίησαν συλλαλητήριο έξω από τις εγκαταστάσεις της 30ης Έκθεσης Agrotica. Δηλώνουν  αποφασισμένοι να κλιμακώσουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις τους. Σχετικές αποφάσεις αναμένεται να λάβει το συντονιστικό όργανο που συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη, στον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα.  

Στο πλευρό των αγροτών η αντιπολίτευση:  «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο από τους αγρότες και όχι να λύσει τα προβλήματα τους» εκτίμησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους αγροτών από τα μπλόκα 

Έλλειψη οράματος για τον πρωτογενή τομέα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO. 

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ναυτιλίας διέψευσε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για δήθεν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο. Διευκρινίζει ότι Αθήνα και Άγκυρα έχουν συμφωνήσει δια των αρμόδιων υπουργών των δύο χωρών, Χρήστο Στυλιανίδη και Αλί Γερλίκαγια, την από κοινού καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και της λαθρεμπορίας μεταναστών. 

Θύμα συνεχούς βιασμού από την ηλικία των 9 ετών είναι ένα 16χρονο σήμερα κορίτσι, με θύτη τον ίδιο της τον παππού78 ετών. Ο φερόμενος ως δράστης των ειδεχθών πράξεων συνελήφθη χθες και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.  

Ενόψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου ο Δήμος Αθηναίων, αφιερώνει την εβδομάδα που έρχεται  στην πρόληψη, με δωρεάν ελέγχους ουρολογικού καρκίνου που θα διενεργούνται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού από τα Πολυδύναμα Ιατρεία του Δήμου και συγκεκριμένα από 1ο, 2ο, 3ο και 6ο Δημοτικό Ιατρείο.   

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε κατοικία στα Καλύβια Αττικής. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, με ασφάλεια απομακρύνθηκε η ένοικος του σπιτιού η οποία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα.  

Ασθενής σεισμική δόνηση 3,4ων βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε τέσσερα λεπτά πριν τις οχτώ το βράδυ στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Σκιάθου. 

Μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση, περίπου 150 τ.μ. σημειώθηκε στο λιμάνι του Κερατσινίου, από προϊόντα ελαιοχρωματισμού που προήλθαν από πλοίο υπό σημαία Λιβάνου.  

 Στην αθλητική επικαιρότητα… 

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η πρώτη Ελληνίδα που στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο σόλο τεχνικό πρόγραμμα στο 21ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα. Θερμά συγχαρητήρια στην χρυσή πρωταθλήτρια από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη  και το ΚΚΕ. 

 Για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν 

Βόλος – Παναιτωλικός: 1 – 1 τελικό 

Πανσερραϊκός – Άρης: 0 – 1 στο 77ο λεπτό 

Και ο καιρός…  

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι  βαθμοί. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα