back to top
26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα εξόδου, από το ύψος Χαϊδαρίου, λόγω σύγκρουσης οχημάτων στην περιοχή των Διυλιστηρίων.

Σκληραίνουν τη στάση τους οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα. Σε πολύωρο αποκλεισμό, ως τις 8 το βράδυ, και στα δύο ρεύματα, στο κόμβο των Νέων Μουδανιών, επί της Εθνικής Οδού Νέων Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, προχωρούν ελαιοπαραγωγοί, αγρότες και κτηνοτρόφοι, χαρακτηρίζοντας “ψίχουλα” τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό.

Για αύριο, οι αγρότες της Χαλκιδικής, που έχουν στήσει μπλόκο στον κόμβο της Γαλάτιστας, δηλώνουν ότι θα κατευθυνθούν με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη και στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα με τις διεκδικήσεις τους.

“Για εμάς δεν υπάρχει «αγροτικό μέτωπο». Το μόνο μέτωπο που έχει η κυβέρνηση είναι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραγωγής” υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου. “Τους ακούμε, τους σεβόμαστε και λαμβάνουμε συνεχώς μέτρα στήριξής τους, αναγνωρίζοντας την αγωνία τους για το αύριο” προσθέτει ο κύριος Μητσοτάκης.

Οι αγρότες αναμένεται να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους στη συνεδρίαση του συντονιστικού, την ερχόμενη Τρίτη, στον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα.

“Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει” τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας το χθεσινό βομβιστικό χτύπημα στη Σταδίου, απέναντι από το υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργός μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης και υπογράμμισε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται.

Ως το πρώτο βήμα σε ένα μακρόπνοο και εμπεριστατωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε το Αναπτυξιακό Συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, κατά τον χαιρετισμό του στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας που οργανώνεται σήμερα στην Κοζάνη, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου σήμερα και ο Δήμος Αθηναίων αφιερώνει την εβδομάδα που έρχεται στην πρόληψη. Οι γυναικολόγοι, οι μαστολόγοι και οι δερματολόγοι των Δημοτικών Ιατρείων θα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους δημότες διενεργώντας προληπτικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, όλα τα Πολυδύναμα Κέντρα θα δέχονται τηλεφωνικά ραντεβού για προληπτικές εξετάσεις ενάντια στον ουρολογικό καρκίνο, οι οποίες θα δρομολογούνται σε μεταγενέστερο χρόνο καθώς απαιτούν προετοιμασία. Οι κλινικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο 1ο, 2ο, 3ο και 6ο Δημοτικό Ιατρείο, κατόπιν ραντεβού. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων στην ιστοσελίδα του σταθμού μας athina984.gr

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν: Στις 4: ΟΦΗ – Κηφισιά. Πέντε και μισή: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία. Οκτώ και μισή: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και στις εννέα: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα