back to top
26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Άρης: Προκρίθηκε και θέλει νίκη με Τρεντίνο για να βρεθεί στην 5η θέση

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης υποδέχεται την Τρεντίνο για τη 18η αγωνιστική του EuroCup και θέλει τη νίκη, προκειμένου να προκριθεί ως 5ος του δεύτερου ομίλου, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Άρης υποδέχεται στις 20:00-Novasports Prime, την Τρεντίνο στο Αλεξάνδρειο για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EuroCup και διεκδικεί την 5η θέση με μια νίκη επί της ιταλικής ομάδας, που ακόμα δεν έχει σίγουρη τη θέση της στην επόμενη φάση.

Οι «κίτρινοι» ήθελαν χθες νίκη της Τουρκ Τέλεκομ στην Πολωνία επί της Σλασκ η οποία ήρθε εύκολα με σκορ 86-70 για την τουρκική ομάδα και ο Άρης ήδη πήρε την πρόκρισή στα Play In της διοργάνωσης. Στο αποψινό παιχνίδι με την Τρεντίνο στο Nick Galis Hall θα κριθεί η θέση, που θα καταλάβει η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Σε περίπτωση νίκης θα τερματίσει στην 5η θέση και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, δηλαδή θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι μία εκ των Μπανταλόνα, Μπεσίκτας και Προμετέι. Αν χάσει, ο Άρης θα τερματίσει 6ος και θα βρει στον δρόμο του και πάλι σε μονό εκτός έδρας αγώνα Χαποέλ Τελ Αβίβ ή Λόντον Λάιονς.

Στο γήπεδο αναμένεται απόψε να μην πέφτει καρφίτσα, αφού ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, και ενώ ακολουθεί το Σάββατο το ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ, επίσης στο Αλεξάνδρειο. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά το κάταγμα που υπέστη στο δεξί χέρι, όπως και ο Γιώργος Φίλλιος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα