back to top
27 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάνσας: Ένας νεκρός και 22 τραυματίες από πυρά στην παρέλαση των νικητών του Super Bowl

Διαβάστε επίσης

Ένας νεκρός και τουλάχιστον 22 τραυματίες, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Υπολογίζεται ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στο κέντρο του Κάνσας Σίτι για την παρέλαση. Οι πυροβολισμοί έπεσαν στον Σταθμό Union, όπου υπήρχαν χιλιάδες πολίτες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, του Γιώργου Καρλαύτη, να παρελαύνει από το κέντρο της πόλης, μετά την κατάκτηση του Super Bowl.

Μερικοί από τους τραυματίες είναι παιδιά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής, ενώ τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και πέντε σε «σοβαρή κατάσταση».

Σύμφωνα με το CNN, η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα στο πλαίσιο της έρευνας για το αιματηρό περιστατικό που επισκίασε την τεράστια γιορτή. Στην κατοχή των υπόπτων βρέθηκαν όπλα.

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα