back to top
33.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

33.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Δριμύ κατηγορώ κατά των ρωσικών Αρχών εξαπέλυσε η ομάδα υποστήριξης του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι  Ναβάλνι, με ανάρτησή της στο Telegram, λέγοντας ότι προσπαθούν «να καλύψουν τα ίχνη τους» επειδή δεν παραδίδουν τη σορό στους οικείους του, την ώρα που οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι πέθανε από «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου». Σε 340 συλλήψεις σε 30 ρωσικές πόλεις προχώρησαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που έγιναν στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με την οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων OVD-Info. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κύμα συλλήψεων σε πολιτικές κινητοποιήσεις στη Ρωσία μετά τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι συνελήφθησαν σε διαδηλώσεις κατά της «μερικής επιστράτευσης» που διέταξε η Μόσχα για την εισβολή της στην Ουκρανία. 

 Την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα προετοιμάζουν οι αγρότες παρά το γεγονός ότι εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες που δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προσανατολίζονται σε αποκλεισμούς τελωνείων και λιμανιών. 

  «Ούτως η άλλως εμείς θα κατέβουμε με τρακτέρ και με λεωφορεία και αυτοκίνητα. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο συλλαλητήριο όχι με την μεγάλη και μαζική συμμετοχή των αγροτών αλλά και από τον κόσμο της Αθήνας που νιώθουν την ακρίβεια στο πετσί τους» τόνισε ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκου Πλατύκαμπου, Ρίζος Μαρούδας Στο μεταξύ, κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη που αφορά την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για το 2024  και η οποία δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής μέρους του ποσού που θα επιστραφεί στους αγρότες. 

 Δενδροφύτευση σήμερα στο λόφο του Στρέφη παρουσία  του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι μαζί με κατοίκους και εργαζομένους προχωρήσαμε σε δενδροφυτεύσεις και σε εργασίες για να παραδώσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα την παιδική χαρά καθώς και το γήπεδο μπάσκετ που επί μήνες παρέμεναν κλειστά. Η Αθήνα αλλάζει ΤΩΡΑ!”, κατέληξε ο δήμαρχος  

 Στον απεγκλωβισμό 31ενος μεταναστών από δύσβατη χερσαία περιοχή στο ακρωτήρι “ΠΡΑΣΟ” βορειοανατολικά της Σάμου, προχώρησε το λιμενικό σώμα, μετά από αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Σάμου. 

 Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πως οι μετανάστες και με τι μέσο έφθασαν στο συγκεκριμένη περιοχή.Οι αλλοδαποί παρελήφθησαν από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, προκειμένου να μεταφερθούν σε κλειστή ελεγχόμενη δομή ΚΕΔ Σάμου. 

 Την απώλεια του πρώην βουλευτή Διονύση Μπεχράκη  σε ηλικία 77 ετών ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.Ο Διονύσης Μπεχράκης ήταν ένας μαχητής της Παράταξηςτην οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην αθλητική επικαιρότητα… και την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν  

 Ατρόμητος- Άρης 0-2 

Παναθηναϊκός- Λαμία. 2-2  

Στο τελικό του κυπέλλου στο μπάσκετ αναμετρώνται αυριο  στις 7 το απόγευμα ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.  

Και ο καιρός… Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα