back to top
26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Στην προσαγωγή του πατέρα της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων Παλαιοχριστιανών προχώρησε η αστυνομία.

Κατά πληροφορίες, στην έρευνα που έγινε -παρουσία εισαγγελέα- στο σημείο όπου ζει η οικογένεια στα ορεινά της Κορινθίας, δεν εντοπίστηκε η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά. Η επέμβαση της ΕΛΑΣ έγινε μετά την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων τα οποία κατά δήλωση του πατέρα, δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν στις 7 το απόγευμα και για μία ώρα, σε αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Νησελίου, στην Ημαθία, ανακοίνωσαν οι αγρότες της περιοχής. Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση “θα συνεχίζει να στηρίζει και να στέκεται σταθερά δίπλα στους παραγωγούς, πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας” στέλνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Με παρέμβασή της η Όλγα Γεροβασίλη ζητά την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αφήνοντας αιχμές εναντίον της πρωτοβουλίας του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, να θέσει υπό μορφή ερωτηματολογίου στον προσυνεδριακό διάλογο ζητήματα που αφορούν σε αλλαγές στη δομή, την ονομασία και τα σύμβολα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντελώς εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Λωρίδας της Γάζας, το Νάσερ, κάτι που, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, ισοδυναμεί με θανατική ποινή για εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένους Παλαιστίνιους στη Χαν Γιούνις και τη Ράφα. Δηλώνει ότι υπάρχουν μόνο τέσσερις ομάδες γιατρών που παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς.

Σε τουλάχιστον 400 συλλήψεις προχώρησαν οι ρωσικές αρχές το τελευταίο 24ωρο από τις εκδηλώσεις που γίνονται σε 30 ρωσικές πόλεις στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι. Την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Ρωσία, ζήτησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών μελών της G7.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν: Στις 3 και μισή: Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 7: ΑΕΚ – Κηφισιά. Οκτώ και μισή: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Για τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ, αναμετρώνται στις 7 το απόγευμα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 16 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα