back to top
23.1 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.1 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 επί της Φερεντσβάρος και πρόκριση στους «16»

Διαβάστε επίσης

Η Φερεντσβάρος ήταν χαμηλό εμπόδιο για τον σαφώς βελτιωμένο Ολυμπιακό που πέρασε από την Ουγγαρία με νέα νίκη (0-1) και προκρίθηκε στους «16» ελπίζοντας σε ακόμα καλύτερες μέρες.

Με την εκτός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Φερεντσβάρος να οδεύει προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της στο 45’, ο Γάλλος ρέφερι, Τουρπέν, κλήθηκε από τους VAR και έδωσε πέναλτι για χέρι του Μάε, με τον Μαροκινό επιθετικό να νικάει τον Ντίμπους και να κάνει το 0-1.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» δεν κινδύνευσαν καθόλου από τους Ούγγρους, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφτασαν στην επικράτηση παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Μάλιστα θα είναι παρόντες στην αυριανή κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπούς – Βίνγκο (46’ Μακρέτσκις), Σισέ, Μαέ, Τσίβιτς (67’ Ραμίρες) – Ζαχάριασεν (67’ Ραμντχάνε), Αμπού Φάνι, Μαϊγκά, Μαρκίνιος (85’ Κατόνα) – Βάργκα, Κόντρo (46’ Πέσιτς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (90’ Καρβάλιο), Όρτα (74’ Ιμπόρα), Φορτούνης (74’ Μασούρας), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (79’ Γιόβετιτς).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα