back to top
31.2 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

31.2 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Απόκριες στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Ο παλμός του καρναβαλιού χτυπά δυνατά στην πόλη μας και μικροί και μεγάλοι γίνονται μέρος της πολύχρωμης γιορτής της Αποκριάς με 80 εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων σε 55 σημεία της πόλης.

Τα λαμπερά παιδικά χαμόγελα των μικρών μασκαράδων, η ξέφρενη διάθεση των μεγάλων καρναβαλιστών, η αποκριάτικη παράδοση και το γλέντι, συνθέτουν ένα διασκεδαστικό γαϊτανάκι που θα ξετυλιχθεί στις γειτονιές στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.

Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου μουσική και αποκριάτικη παράδοση θα πλημμυρίσουν από τη Βαρβάκειο Αγορά, και το Σύνταγμα έως την πλατεία Μοναστηρακίου.

Το κοινό θα συναντήσει τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων στη Βαρβάκειο Αγορά στις 11:30, ενώ στις 12:00 η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης ΒΑΚΧΑΙ θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος την αποκριάτικη διαδρομή της, αναπαριστώντας το έθιμο των Κορδελάτων της Νάξου στην πλατεία Κοτζιά για να καταλήξει στην πλατεία Μοναστηρακίου, όπου το συγκρότημα Χάρισμα και ο Ισίδωρος Πάτερος θα μας διασκεδάσουν με τη μουσική και τα τραγούδια τους.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων ανά Δημοτική Κοινότητα

koinotites 1 copy

 

koinotites 2 copy

koinotites 3 copy

koinotites 4 copy

koinotites 5 copy

koinotites 6 copy

 

koinotites 7 copy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα