back to top
25.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρ. Γιαννούλης: Θα συνεχιστεί η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και το επόμενο διάστημα

Διαβάστε επίσης

«Απέναντί μας δεν είναι οι δημοσκοπικές επιδόσεις. Είναι η παρουσίαση πολιτικών θέσεων, προγραμματικών λύσεων, στόχων και παρεμβάσεων για την καθημερινότητα των πολιτών και το κράτος δικαίου» τόνισε στον Αθήνα 984 ο Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με φόντο την ανάκαμψη της δυναμικής του κόμματος και της επιστροφής του στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, όπως καταγράφουν όλες οι πρόσφατες έρευνες.

*ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Μιλώντας στους Γιώργο Κατσίγιαννη και Απόστολο Χονδρόπουλο, εξέφρασε την πεποίθηση πως «η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο επόμενο διάστημα θα έχει πάντα θετικό πρόσημο» και εκτίμησε πως σε αυτή την πορεία έχουν συντελέσει οι εξής παράγοντες: «Αρχικά, η παρουσίαση του προγράμματος για τη φορολογία, την ακρίβεια και γενικά την καθημερινότητα. Όλα αυτά δηλαδή που απομειώνουν το εισόδημα του κόσμου με την σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

*Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ένας ακόμη λόγος που έδωσε ανοδική ώθηση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι για τον Χρήστο Γιαννούλη «η παρέμβαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου και την τραγωδία των Τεμπών, ένα ζήτημα που διαπερνά τους κομματικούς εγωισμούς. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Κώστας Αρβανίτης και οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών συνέβαλαν καθοριστικά ώστε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να ξέρει ότι η Ευρώπη μας παρακολουθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για όσα γίνονται, αλλά και για όσα δεν γίνονται».

*ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ- ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ Τ9ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ-  

Απαντώντας στην κυβερνητική κριτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει επενδύσει πολιτικά στην τραγωδία των Τεμπών, απέκρουσε τις αιτιάσεις λέγοντας πως δεν είναι στόχος η εκδίκηση, παρά μόνον η ανάδειξη της αλήθειας και η τιμωρία των ενόχων.

«Δεν εισπράττουμε πολιτικό όφελος από τα Τέμπη. Αυτά τα κάνουν όσοι εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν σε ανάλογα τραγικές περιπτώσεις. Θέλουμε να αναδείξουμε την αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκδικείται, η δημοκρατία δεν τιμωρεί, δεν θέλουμε κανένας αθώος να πάει στη φυλακή. Θέλουμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Γιατί στο τραίνο το εγκλήματος θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι μας» υπογράμμισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

*Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  

Ερωτηθείς αν πρέπει να παραιτηθεί ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τότε υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ξεκαθάρισε:
 
«Δεν θα έπρεπε να είναι ούτε υποψήφιος βουλευτής.  Ας τον φωτίσει ο Θεός να καταλάβει ότι το στίγμα κι οι σκιές στην πολιτική του σταδιοδρομία, με βάση αυτό το ζήτημα, δεν θα του βγουν σε καλό. προσωπικά δεν θα του δώσω συμβουλές. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τη θέση ευθύνης που έχει και αντιλαμβάνεται την παρουσία του στην πολιτική  ως καθήκον απέναντι  στους πολίτες, δεν απολάμβανε σήμερα τη ιδιότητα του βουλευτή».      

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα