back to top
29.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

29.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λήξη συναγερμού στην Ολλανδία – Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε ομήρους σε καφετέρια

Διαβάστε επίσης

Το περιστατικό ομηρίας που ήταν σε εξέλιξη από τα ξημερώματα του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας φαίνεται πως έχει λήξει, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι  -ώρα Ολλανδίας – δύο άνδρες, ο ένας από τους οποίους φορούσε κουκούλα, βγήκαν από το καφέ, με τα χέρια ψηλά και στον έναν οι αστυνομικές δυνάμεις φόρεσε χειροπέδες.

«Ο τελευταίος όμηρος μόλις απελευθερώθηκε. Ενα άτομο έχει συλληφθεί», ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας, προσθέτοντας «δεν μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

Λίγη ώρα νωρίτερα, άλλα τρία άτομα είχαν απελευθερωθεί από την παμπ. Ηταν τρεις νεαροί, εργαζόμενοι στο νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πόλης Εντε στην Ολλανδία βρίσκονταν σε συναγερμό από τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα Σάββατο, καθώς άνδρας φέρεται να μπήκε στην παμπ Petticoat λίγο πριν αυτό κλείσει, με όπλα και εκρηκτικά, απειλώντας να ανατινάξει τον χώρο.

Η αστυνομία ανέπτυξε άμεσα ειδικές δθνάμεις γύρω από το κτίριο που εξελλίσονταν η ομηρία, στο κέντρο της πόλης. 150 κατοικίες εκκενώθηκαν και ζητήθηκε από τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή, ενώ το κέντρο της πόλης έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα