back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Α. Σπυρόπουλος: Ανερμάτιστες οι δηλώσεις Κασσελάκη, δεν χρειαζόμαστε αντιπολίτευση lifestyle

Διαβάστε επίσης

«Ιστορικές» χαρακτήρισε τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, καθώς, όπως υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη «θα στείλουν ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός συνόρων ότι η χώρα διαθέτει ισχυρή αντιπολίτευση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αποτυπώνεται στην κοινωνία μια ραγδαία φθορά της κυβέρνησης λόγω της απογοήτευσης και του θυμού των πολιτών  σε ότι φορά στη συγκάλυψη μεγάλων σκανδάλων και τραγωδιών.

«Κόντρα στο αφήγημα της ΝΔ η οποία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει άλλος ισχυρός πόλος, εμείς λέμε ότι σε μια δημοκρατία πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση και πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να δημιουργήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες», επισήμανε.

Επίσης, αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της χθεσινής επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη στην ΑΔΑΕ όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο, εκτίμησε ότι «με την απόφαση του ΣτΕ ανοίγει ο ασκός του Αιόλου απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να κρυφτεί το παρακράτος που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου».

 

«Δεν παγιώνεται η εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτη δύναμη»

«Εάν δείτε την καμπύλη στις δημοσκοπήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση με τη διαφορά να κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους. Δεν παγιώνεται η εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτη δύναμη. Αυτός που θα αποφασίσει είναι ο λαός».

«Διπλό το μήνυμα των Ευρωεκλογών»

«Η κάλπη των Ευρωεκλογών έχει διττό ρόλο. Θα αποτυπώσει έναν συσχετισμό δυνάμεων στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και παράλληλα θα στείλει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας ότι μπορούμε να έχουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση η οποία μπορεί να σταθεί απέναντι στην αλαζονεία της ΝΔ και στις πολιτικές της που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών σε μια σειρά ζητημάτων όπως όπως η ενέργεια, οι τράπεζες, η ακρίβεια, μια κυβέρνηση ανίκανη να επιβάλει νόμους και τάξη στην αγορά».

Για τη «μεταγραφή» Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη. Όλοι όσοι αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε  σε αυτή την ομάδα η οποία θα δώσει τη μάχη των Ευρωεκλογών, έχουμε συνυπογράψει το πολιτικό πλαίσιο. Η παράταξη έχει ανάγκη μέσα από ισχυρό ψηφοδέλτιο να προχωρήσει σε διεύρυνση και να μπορέσει να αντλήσει τη στήριξη και τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

«Προσπάθεια της κυβέρνησης να κρυφτεί το παρακράτος που υπάρχει στο Μαξίμου»

«Σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι αμέσως μόλις του επιδοθεί καθαρογραμμένη η απόφαση του ΣτΕ, θα απευθυνθεί στην ΕΥΠ ώστε να λάβει τον φάκελο της υπόθεσης και στη συνέχεια θα τον για ποιους λόγους παρακολουθήθηκε. Με την απόφαση του ΣτΕ , ανοίγει ο ασκός του Αιόλου απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να κρυφτεί το παρακράτος που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Ανερμάτιστες οι δηλώσεις Κασσελάκη»

«Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε ό,τι βοηθάει τη ΝΔ να ξεφεύγει από την ουσία των θεμάτων και από το να μην απολογείται για τις δικές της παραλείψεις  ή  για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών. Αυτό κάνει ο κ. Κασσελάκης με τις ανερμάτιστες δηλώσεις του. Είναι δυνατόν να συζητάμε αν χρειάζεται η Ελλάδα επόπτη για να κάνουμε εκλογές; Δεν χρειαζόμαστε αντιπολίτευση lifestyle, χωρίς πολιτικά επιχειρήματα και σοβαρή τεκμηρίωση. Θέλουμε πολιτική ουσίας κι αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ».

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα