back to top
22.8 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

22.8 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Μ. Αντωνοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει στο ψηφοδέλτιό του celebrities των πρωινάδικων αλλά προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη ισχυροποίησης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ώστε η χώρα να έχει μια ισχυρή, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση, υπογράμμισε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Μαριζέτα Αντωνοπούλου.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει με οδηγό τον προγραμματικό του λόγο και θεωρούμε ότι καταγράφει αυξητική πορεία. Ο κόσμος διψάει για ελπίδα. Αυτή τη στιγμή, το μεγάλο διακύβευμα είναι να ενισχύσουμε τα ποσοστά μας ώστε να μπορέσει να ανοίξει ένας σοβαρός, προγραμματικός διάλογος και να υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση η οποία θα συνιστά και κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές», ανέφερε στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

 

«Το ζητούμενο είναι μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση που δεν θα αφήνει εκτός τις σύγχρονες τάσεις»

«Το μεγάλο στοίχημα είναι πώς η μήτρα που ενώνει το κέντρο, τις ευρύτερες αριστερές δυνάμεις και ένα κομμάτι κόσμου που ενδεχομένως είναι πιο συντηρητικό αλλά έχει φιλελεύθερα κοινωνικά χαρακτηριστικά, μπορεί να ενωθεί την επόμενη μέρα. Το ζητούμενο είναι πώς αυτό το ρεύμα θα μπορέσει να αποτελέσει πυρηνικό στοιχείο μιας σοβαρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν θα αφήνει εκτός τις σύγχρονες τάσεις. Οι πολίτες ζητούν ξεκάθαρες πολιτικές με κοινωνικό πρόσημο και με επίκεντρο τους εργαζόμενους».

«H πολιτική τείνει προς μια φαιδρότητα»

«Ένας μεγάλος κίνδυνος είναι ότι η πολιτική τείνει προς μια φαιδρότητα. Εντός του ελληνικού κοινοβουλίου υπάρχουν φαιδροί άνθρωποι, ακροδεξιοί και νεοναζί. Είναι όμως θετικό ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, διαθέτουν αξιόπιστα ψηφοδέλτια και αυτό δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα δυνάμεις οι οποίες θέτουν στο επίκεντρο της πολιτικής τους τη σοβαρότητα και όχι το lifestyle. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει στο ψηφοδέλτιό του celebrities των πρωινάδικων αλλά προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους».

«Ρητορική μίσους από τον κ. Παπανώτα»

«Η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις απόψεις του για τη γυναικεία κακοποίηση, είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μπορεί να μπει ξανά σε μια τροχιά σοβαρής συζήτησης για το μέλλον του χώρου. Η ρητορική μίσους που εξέφρασε, δεν πρέπει απλά να απομονωθεί αλλά να δείξουμε και να φωνάξουμε δυνατά ότι υπάρχει γύρω μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα