back to top
26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

“Να μην χαθεί ό,τι έχει κερδίσει η χώρα την τελευταία τετραετία” ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Άγιο Δημήτριο όπου συνομίλησε με κατοίκους. Παράλληλα τόνισε ότι η αντιπολίτευση δεν έχει πρόταση διακυβέρνησης.

Περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου ξεκινά από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. Πρώτος σταθμός του η Σύρος. Η περιοδεία θα διαρκέσει έως τη Μεγάλη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια της ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί 27 νησιά.

Στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Aλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο βόρειο Αιγαίο έχει περάσει το βαρομετρικό χαμηλό που προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο, το βαρομετρικό χαμηλό θα συνεχίσει να επηρεάζει κυρίως τα ανατολικά τμήματα της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι, οπότε και θα κινηθεί ανατολικότερα. Τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

«Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι. Χαίρομαι ότι μέχρι τώρα η προσπάθεια αυτή απέδωσε», σημείωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας από τη Λάρισα. Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι «αυτό είναι το κλίμα πλέον και σε αυτές τις συνθήκες πρέπει να προσαρμοστούμε». Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας είπε πως στη Θεσσαλία έπεσε σε λίγες ώρες το νερό που πέφτει σε 3,5 μήνες».

Την Ολυμπιακή Φλόγα θα υποδεχθεί απόψε η πόλη του Βόλου, με λαμπαδηδρομίες και φαντασμαγορική τελετή στην κεντρική παραλία, στο πλαίσιο των διαδρομών σε όλη τη χώρα μέχρι τη μεταφορά της στο Παρίσι. Το πρωί η Φλόγα πέρασε από περιοχές των δήμων Αθηναίων, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου και Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει σήμερα και αύριο ο σταθμός του Μετρό «Νίκαια» λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Την ευκαιρία να αποκτήσουν τον καλύτερό τους φίλο έχουν σήμερα οι φιλόζωοι. Κουτάβια και ενήλικα σκυλάκια αναζητούν τη νέα τους οικογένεια στη μεγάλη γιορτή υιοθεσίας που οργανώνει η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων και ο φιλοζωικός σύλλογος Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια» στο πάρκο Ερμού και Πειραιώς, απέναντι από την Τεχνόπολη, έως τις 5 το απόγευμα.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ παίζουν: στις 6 και μισή: ΟΦΗ-Βόλος. Στις 7 και μισή: Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός και Ατρόμητος- Κηφισιά.

Και ο καιρός

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Αττική, με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα