back to top
23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ: Η Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους

Διαβάστε επίσης

«Είναι υποκριτικό και εξοργιστικό να «κουνάει το δάκτυλο» στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης για δήθεν απουσία μας από ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα της δικαιοσύνης, με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών»» επισημαίνει ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο κ. Αυλωνίτης επαναλαμβάνει τη θέση πως «η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και από υπομνήματα και καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πάψει τους βερμπαλισμούς και να αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου τάχθηκε υπέρ του αποκλεισμού του κόμματος των Σπαρτιατών.

«Στην περίπτωση των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» συντρέχουν και οι δύο προϋποθέσεις αποκλεισμού, δηλ. πραγματικός αρχηγός, άλλο από τον φανερό, ο οποίος είναι καταδικασμένος. Απ’ όλα τα παραπάνω, προκύπτει ανενδοίαστα κώλυμα του συνδυασμού «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» για την ανακήρυξη και συμμετοχή του στις προσεχείς ευρωεκλογές, καθώς ο πραγματικός αρχηγός του (Κασιδιάρης) έχει καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση. Είμαστε μπροστά σε μια ακόμα προσπάθεια να βγει το ναζιστικό μόρφωμα από το λαγούμι του για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση μάλιστα. Η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» σημειώνεται στη σχετική δήλωση.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «Η Δημοκρατία μας δεν ανέχεται μασκαρέματα, πολιτικούς μαριονέτες, εικονικούς και πραγματικούς αρχηγούς κομμάτων. Πιο πολύ όμως δεν ανέχεται νεοναζιστές να εμπαίζουν τους θεσμούς της Δημοκρατίας και να χειραγωγούν το εκλογικό σώμα. Ο κίνδυνος διασυρμού της χώρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να αποφευχθεί».

Γιώργος Κατσίγιαννης 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα