back to top
30.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Θ. Ζαγοράκης: Με την επικοινωνία δεν είμαι καλός, είμαι άνθρωπος της πράξης

Διαβάστε επίσης

«Αν δεν πίστευα στον Νίκο Ανδρουλάκη, δε θα πορευόμουν μαζί του. Έχει πολιτική, σοβαρή άποψη κι έχει όραμα για την Ελλάδα», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Προτεραιότητες 

«Θέλω να σταθώ σε κάτι πολύ σημαντικό, έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στη νεολαία και βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται. Η οικονομία κάθε χώρας είναι σημαντικό ζήτημα, αλλά η νεολαία και η παιδεία πρέπει να είναι προτεραιότητα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ο δρόμος που ακολουθείται δεν είναι σωστός».

Για την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

«Δεν υπάρχουν “τείχη” σε ό,τι έχει να κάνει με τα κόμματα. Εδώ και καιρό έχω ενημερώσει για την απόφασή μου να αποχωρήσω από τη ΝΔ και το έχω συζητήσει με ανθρώπους στο Μαξίμου, έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Πρώτα από όλα σέβομαι τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και γι’ αυτό έπρεπε να τμήσω μέχρι τέλους τον κόσμο που με έστειλε στην Ευρωομάδα της ΝΔ. Θώρησα σωστό ότι πρέπει να τελειώσει κάτι , για να ξεκινήσω κάτι άλλο».

Θητεία στην Ευρωβουλή

«Με την επικοινωνία δεν είμαι καλός, δεν έχω αυτό το προσόν. Μου αρέσει η πράξη και λειτουργώ μέσα από αυτή. Η δράση του κάθε ευρωβουλευτή είναι δημόσια στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να ενημερωθούν αναλυτικά για το τι έχω κάνει στις Βρυξέλλες. Συμμετείχα σε Επιτροπές που παρήγαγαν έργο, έγιναν πολλά και θετικά βήματα»

Δημοσκοπήσεις 

«Όταν μπαίνεις σε έναν αγώνα, όταν λήξει, τότε κάνεις “ταμείο”. Στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν πολλές ανατροπές,  εγώ όμως αυτό που βλέπω και ακούω, επειδή είμαι άνθρωπος που μιλάω με τον κόσμο, δεν αντικατοπτρίζεται (στις δημοσκοπήσεις) αυτό που υπάρχει στην κοινωνία. Σέβομαι τους δημοσκόπους, αλλά εγώ άλλα βλέπω. Δεν θα είναι τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Πάντα σε μια ομάδα τα όρια τα βάζει ο επικεφαλής. Από εκεί και πέρα συντάσσομαι με αυτό που λέει ο πρόεδρος».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα