back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Προσύμνη Αργολίδας, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Κλειστά και αύριο Τρίτη του Πάσχα τα εμπορικά καταστήματα, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Από την Τετάρτη, η αγορά επανέρχεται σε κανονικό ωράριο λειτουργίας.

Με πρόγραμμα Κυριακής και αργιών κινούνται σήμερα και αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα δρομολόγια Μετρό και ΗΣΑΠ πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο ανά 12 έως 15 λεπτά, ενώ για το Τραμ ανά 15 λεπτά. Για την Τετάρτη τα μέσα σταθερής τροχιάς θα διέρχονται ανά 12 λεπτά.

Η Γερμανία ανακάλεσε τον πρέσβη της στη Μόσχα για διαβουλεύσεις, μετά την εξακρίβωση ότι πίσω από την κυβερνοεπίθεση εναντίον του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, ο πρέσβης Αλεξάντερ Λάμπσντορφ θα παραμείνει στο Βερολίνο για μία εβδομάδα, καθώς η κυβέρνηση «θεωρεί το περιστατικό πολύ σοβαρό»

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος με αραιές νεφώσεις αύριο ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 22 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα