back to top
29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, εντείνονται οι περιοδείες και δημόσιες παρεμβάσεις των αρχηγών των κομμάτων .«Το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας. Γι’ αυτό η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος σας έχει μεγάλη σημασία» υπογράμμισε απόψε από τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι κάλπη των ευρωεκλογών δεν πρέπει να είναι μια χαλαρή κάλπη.

Από το Χαλάνδρι επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πρακτικές του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Στέφανος Κασσελάκης. “Οι ημέρες του μονοπρόσωπου Μαξίμου που δουλεύει σαν εταιρεία που παρακολουθεί τα ίδια του τα στελέχη, τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων και δεν κουνιέται φύλο, τελείωσαν. Στο Χαλάνδρι, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε μπροστά από το βαν – στρατηγείο, το οποίο το επόμενο διάστημα θα ακολουθεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις περιοδείες του.

Κοντά στις 160 οικογένειες σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία τους στην Κρήτη. Και για την 9η Ιουνίου, ημερά των ευρωπαϊκών εκλογών, σημείωσε ότι είναι η ευκαιρία αποστολής μηνύματος στην κυβέρνηση, για το μέγεθος της ακρίβειας, την κατάρρευση του ΕΣΥ, για την παιδεία, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το ταμείο ανάκαμψης.

Είναι καλύτερα να συζητάμε παρά να είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διευκρίνισε ότι θα ζητήσει από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία την αντιστροφή της μετατροπής της μονής της Χώρας σε τζαμί. Από την πλευρά του, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Ταγίπ Ερντογάν παρατήρησε ότι υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία οι δύο πλευρές συμφωνούν, τάχθηκε όμως υπέρ της λύσης πακέτο στις διαφωνίες.

Την οικία Καβάφη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου εγκαινίασε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου , την αποκατάσταση της οποίας ανέλαβε το Ίδρυμα Ωνάση.

«Η ανάδειξη αυτού του χώρου, όπου ακόμη κυκλοφορεί το πνεύμα της μοναδικής καβαφικής ποίησης, αποτελεί μέγιστη προσφορά όχι μόνο στην ελληνική παροικία της Αλεξάνδρειας και στους Έλληνες μελετητές και λάτρεις του καβαφικού έργου, αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα, που αναγνώρισε στους στίχους του έναν μεγάλο ποιητή του 20ου αιώνα», Δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών σε βάρος του πατέρα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στην Βραυρώνα, αλλά και της μητέρας. Ειδικότερα, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού ενώ δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της μητέρας του μωρού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ανακοίνωση σχετικά με τo περιστατικό που οδήγησε στον αποκλεισμό του Ολλανδού Joost Klein από τον τελικό της Eurovision εξέδωσε ο ολλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας AVROTROS.Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας έκανε μια «απειλητική κίνηση» αφότου επανειλημμένα ζήτησε να μην βιντεοσκοπηθεί παρά τη θέλησή του.Ο AVROTROS χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό ως «βαριά και δυσανάλογη» τιμωρία και δήλωσε «απογοητευμένος και αναστατωμένος» για τα εκατομμύρια των οπαδών που θα παρακολουθήσουν την αποψινή εκδήλωση.

ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ

Για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ

Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης.0-0

ΠΑΣ Γιάννινα- Βόλος. 0-0

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 0-1

Πανσερραϊκός- Κηφισιά. 0-0

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος για αύριο με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 22 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα