back to top
27 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης-Παναθηναϊκός: Το Top-6 ολοκληρώνεται στο «Αλεξάνδρειο»

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στο «Αλεξάνδρειο», για την τελευταία αναμέτρηση του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Με έναν αγώνα στο «Αλεξάνδρειο» ολοκληρώνεται το Top-6 της Stoiximan Basket League, πριν την έναρξη των playoffs. Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR (17:15, ΕΡΤ3), σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην κατάταξη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Στα αγωνιστικά της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, εκτός θα μείνει ο Δημήτρης Κατσίβελης, λόγω τραυματισμού στη γάμπα, και ο Τζόναθαν Σταρκ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τένοντα. Τη θέση του τελευταίου στη 12άδα θα πάρει ο Έρικ Ριντ.

Από την άλλη πλευρά για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστούν ο Κώστας Σλούκας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν θλάση και ακολουθούν θεραπευτική αγωγή έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το Βερολίνο. Παράλληλα, εκτός θα μείνει με ίωση ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη λόγω οικογενειακής υπόθεσης ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα