back to top
24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μ. Δαφέρμου: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας – Μόνον αυτό μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά την ασυδοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Δαφέρμου γραμματέας Τομέα Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και υποψήφια ευρωβουλευτής  του κόμματος, αγωνίζεται να κατορθώσει γίνει ευρύτερα διακριτή ως πρόσωπο, καθώς και η μέχρι τώρα πορεία της, ώστε οι πολίτες να αναγνωρίσουν ταυτοτικά στοιχεία με τους ίδιους και να την προτιμήσουν, μαζί με άλλους που θα εκτιμηθούν ως αξιόλογοι, στις επιλογές τους για τις ευρωεκλογές.

Κάνει λόγο για πολιτική ασυδοσία Μητσοτάκη και καλεί τον κόσμο να υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, ως μόνη υπεύθυνη δύναμη ελέγχου της εξουσίας εφόσον κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα αποτελέσματα της κάλπης στις 9 Ιουνίου. Παράλληλα, δεν παραλείπει να στρέψει τα πυρά της κριτικής της και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για κόμμα διαμαρτυρίας, αν και ξεκαθαρίζει ότι στρατηγικός  αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ είναι η συντηρητική Δεξιά και τα προβλήματα των πολιτών. 

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ 2η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας που να επιθυμεί να βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Αποτελεί μια συνεκτική, κυβερνητική πρόταση και η πρόκληση ενόψει της ευρωκάλπης είναι να αναδειχθεί σε φάρο ελπίδας για κάθε προοδευτικό πολίτη. Μόνον το ΠΑΣΟΚ, ως υπεύθυνη δύναμη, μπορεί να ασκήσει ουσιαστικό έλεγχο στην εξουσία, στην πολιτική ασυδοσία του κ. Μητσοτάκη και να αποτελέσει επιλογή κυβερνησιμότητας στις επόμενες εθνικές κάλπες».

*ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ

«Στρατηγικό μας αντίπαλος είναι η συντηρητική Δεξιά και τα προβλήματα των πολιτών…. Οι όροι  με τους οποίους μιλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία είναι πολύ μακριά από ό,τι εμείς αντιπροτείνουμε  σήμερα. .. Από εκεί και πέρα, το ΠΑΣΟΚ την βραδιά της κάλπης θα είναι η μόνη  κομματική παράταξη που θα βρίσκεται στην όχθη των νικητών».  

  • ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

« Ας μη χάνουμε το νόημα. Αποφασίζουμε για τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Μητρικός κομματικός φορέας του ΠΑΣΟΚ οι Ευρωσοσιαλιστές, που πιστεύουν στην ισοτιμία των μελών της ευρωπαϊκής μας οικογένειας. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε κι εμείς σταθερά χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αδύναμες οικονομίες, ώστε να διαμορφώσουν ένα μέλλον υψηλών προσδοκιών για τους λαούς»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα