back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Βελόπουλος: Όταν οι Σκοπιανοί σε εκβιάζουν η μόνη λύση είναι τα σκληρά αντίμετρα

Διαβάστε επίσης

Τη λήψη σκληρών αντίμετρων από την χώρα μας ως «απάντηση» στην προκλητικότητα των Σκοπιανών και του πρωθυπουργού της γείτονας χώρας να αποκαλούν συνέχεια το κράτος τους «Μακεδονία», προτείνει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. «Κλείσιμο των συνόρων και εμπάργκο, όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, και βέτο παντού, όπως έκανε ο Κώστας Καραμανλής, είναι η επιβεβλημένη αντίδραση», τονίζει ο κ. Βελόπουλος στην ανακοίνωση του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης έχει ως εξής:

«Όταν οι Σκοπιανοί, των οποίων η ίδια η επιβίωση και η παροχή βασικών αγαθών «περνά» από την Ελλάδα, σε εκβιάζουν λέγοντας κατά πρόσωπο ότι θα αποκαλούν τη χώρα τους «Μακεδονία», τότε -εάν σέβεσαι τον εαυτό σου- η μόνη λύση είναι τα σκληρά αντίμετρα:

Κλείσιμο των συνόρων και εμπάργκο, όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, και βέτο παντού, όπως έκανε ο Κώστας Καραμανλής, είναι η επιβεβλημένη αντίδραση.

ΥΓ: Αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι δεν θα υπάρχουν «κολλητοί» και «κουμπάροι» που θα παραβιάζουν το εμπάργκο λειτουργώντας ως «μαυραγορίτες», που θησαυρίζουν επάνω στους εθνικούς αγώνες, όπως έγινε επί κυβέρνησης Κωνσταντίνο Μητσοτάκη…».

Κώστας Κορέλλης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα