back to top
31.5 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

31.5 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Α. Σπυρόπουλος: Απάντηση στην αλαζονεία της κυβέρνησης μια ισχυρή αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

«Οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες τόσο για το μέλλον της Ευρώπης όσο και για τη θέση της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια μέσα στην Ευρώπη» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Η απάντηση του λαού στην αλαζονεία της κυβέρνησης μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση»

«Πρέπει να υπάρξει ένα ισχυρό μήνυμα του ελληνικού λαού για αυτά τα οποία συμβαίνουν στη χώρα μας. Αυτή η αίσθηση αλαζονείας που κυριαρχεί στην κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να απαντηθεί από τον λαό και φυσικά πρέπει να υπάρξει και μια δύναμη στην αντιπολίτευση, μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση η οποία θα σταθεί εμπόδιο στην συνέχιση αυτής της καταστροφικής πολιτικής»

Τακτική κινδυνολογίας από τη ΝΔ

«Όταν δεν μπορούν να απαντήσουν επί της ουσίας για την οικονομική πραγματικότητα και την εκτίναξη του κόστους ζωής, τότε προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν φόβο, έναν κίνδυνο και μια αγωνία στην κοινή γνώμη. Πλέον όμως κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά».

«Ανίκανη η Ευρώπη να παρέμβει στις διεθνείς εξελίξεις»

«Τα βασικά θέματα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή αφορούν την εξωτερική πολιτική και την άμυνα. Δεν μπορεί να υπάρχουν δυο πόλεμοι και η Ευρώπη να παραμένει αδύναμη και ανίκανη να παρέμβει στις διεθνείς εξελίξεις και να δέχεται μόνο τις συνέπειες. Επιπλέον πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τη στάση της Τουρκίας και του Ερντογάν. Δεν την θέλουμε αυτή την Ευρώπη»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα