back to top
25.3 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

25.3 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

37 χρόνια Αθήνα 9.84! 37 χρόνια ελεύθερης ραδιοφωνίας!

Διαβάστε επίσης

Σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου, ο Αθήνα 9.84 κλείνει 37 χρόνια στα ερτζιανά! Γιορτάζει 37 χρόνια Ελεύθερης Ραδιοφωνίας, 37 χρόνια γεμάτα ενημέρωση, πολιτισμό, μνήμες και συναισθήματα!

Ο σταθμός της πόλης όμως, δεν είναι μόνο το σπουδαίο παρελθόν του, αλλά και το παρόν και το μέλλον, για αυτό το λόγο, διοργανώνουμε ένα ανοιχτό workshop για «το ραδιόφωνο της επόμενης μέρας».

Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ βγαίνουμε εκτός στούντιο και εκπέμπουμε ζωντανά από τη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου.  Στην παρέα μας, δημοφιλείς προσωπικότητες που πέρασαν από τα μικρόφωνα του ιστορικού σταθμού της πόλης, είτε ως παραγωγοί είτε ως φιλοξενούμενοι.

Επίσης από τις 10 ως τη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής, ο «Αθήνα 9.84» άκουσε τους φοιτητές των τμημάτων Επικοινωνίας-ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως και στους πρωτεργάτες του «Ράδιο Πάντειον» για το πως φαντάζονται οι δημοσιογράφοι του αύριο το ραδιόφωνο της νέας εποχής.

Και δεν σταματάμε εδώ…

Γιορτάζουμε και προσφέρουμε δώρα στους ακροατές μας…
Τριήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο στην πανέμορφη Ερέτρια, γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, γυαλιά ηλίου Versace και Rayban.

Δηλώστε συμμετοχή στο 213 0909100 μέχρι την Παρασκευή, στις 10 το πρωί και γιορτάστε μαζί μας τα 37α γενέθλιά μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα