back to top
29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης σε υποσταθμό του Παλαιού Φαλήρου που προκάλεσε διακοπές ρεύματος στα νότια προάστια. Προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται επίσης σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό.. 

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει αύριο στη Μαγνησία, μετά τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας κυρίως σε κατοίκους των χωριών Ριζόμυλος και Στεφανοβίκειο, στα οποία έχει ήδη διακοπεί η παροχή νερού από το κεντρικό σύστημα ύδρευσης.  

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να πουν όχι στην αποχή και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να του δώσουν τη δύναμη να διαπραγματευθεί με ισχυρή φωνή στην Ευρώπη» απηύθυνε σε ομιλία του από τα Χανιά ο Πρόεδρος της ΝΔ..  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την αντιπολίτευση με μια μαντινάδα: «Ο Κρητικός το χρέος του θα κάνει .. θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι», και συμπλήρωσε «όλοι όσοι σας λένε ότι μπορούν να δαπανήσουν 45 δισ. ευρώ σε βάθος 4ετίας οδηγούν τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στα μνημόνια και τη χρεοκοπία».

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης του ο πρωθυπουργός, προανήγγειλε νέο πρόγραμμα ύψους 2 δις ευρώ για την επιδότηση νέας κατοικίας και σε ζευγάρια έως 50 ετών, αλλά και μείωση εργοδοτικών εισφορών μόλις το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες..  Αναφερόμενος στα εφτά ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ Μητσοτάκης απάντησε πως ο ίδιος έχει μόνο ένα ερώτημα προς τον κ. Κασσελάκη: «γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμη το πόθεν έσχες του»;

Με ανάρτησή του στα Social ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει την περιουσιακή του κατάσταση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, παρότι – όπως σημειώνει έχει θεσμικό περιθώριο μέχρι την 1η Ιουλίου!   Σχολιάζοντας τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν απαντήθηκαν τα επτά ερωτήματα που έθεσε σχετικά με την ακρίβεια, τα Τέμπη, το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας και τις παρακολουθήσεις.  Αύριο στις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου της συντονιστικής επιτροπής ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματο βιοτεχνών – Εμπόρων, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, προκειμένου να υπάρξει κοινή δημόσια δράση και ενιαία δικαστική αντιμετώπιση έναντι του νέου φορολογικού νόμου.

Από τις Σέρρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας ‘’χαμένη την ευκαιρία των 36 δισεκατομμυρίων ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης’’ των  Παράλληλα ο κ Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι στις ευρωεκλογές είναι  η ώρα της δημοκρατικής παράταξης για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της προοπτικής για όλους’’. Ο κ Ανδρουλάκης θα μιλήσει αύριο στη Θεσσαλονίκη. 

Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα για να σταλεί μήνυμα ελπίδας και ενδυνάμωσης των αγώνων σε όλη την Ευρώπη”, απηύθυνε από το Ηράκλειο ο ΓΓ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τα 22 μέλη του ΟΠΕΚ+ συμφώνησαν σήμερα να επεκτείνουν μέχρι το τέλος του 2025 τις σημερινές περικοπές στην παραγωγή για να στηρίξουν τις τιμές του πετρελαίου απέναντι στην χλιαρή παγκόσμια ζήτηση, τα υψηλά επίπεδα των επιτοκίων και την αυξανόμενη ανταγωνιστική αμερικανική παραγωγή.

Στη Γερμανία, χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά την κατάρρευση δύο υδατοφραγμάτων στη Βαυαρία. Τις πληγείσες περιοχές θα επισκεφθεί αύριο ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

Και ο καιρός…   

Λίγες αραιές νεφώσεις αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 26,4 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα