back to top
21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μ. Σπυράκη: Δουλειά μας να κινητοποιήσουμε τον κόσμο και όχι να κλάψουμε πάνω στην αποχή

Διαβάστε επίσης

«Η δουλειά μας είναι να κινητοποιήσουμε τον κόσμο και όχι να κλάψουμε πάνω στην αποχή, να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό πόσο σημαντική είναι η δουλειά που γίνεται στην Ευρώπη. Τι σημαίνει ισχυρή ΝΔ στην Ευρώπη και πόσο καλό είναι αυτό για τη χώρα μας», δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

«Αν οι πολίτες ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία αυξάνουν την διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας στο εξωτερικό , αυξάνουν την διαπραγματευτική ικανότητα του Πρωθυπουργού για την άμυνα, την ΚΑΠ, τις επιχειρήσεις, τις δουλειές, το νέο Ταμείο Ανάκαμψης που θα το διεκδικήσουμε μετά το 2026» πρόσθεσε.

Ελλάδα και ΕΕ

«Η Ελλάδα έχει συσσωρεύσει πολλά κονδύλια, ειδικά για το κομμάτι των έργων. ‘Όλα τα μεγάλα έργα έχουν την ευρωπαϊκή σφραγίδα, όπως επίσης και οι θεσμικές αλλαγές. ‘Αρα μόνο  ωφελημένη έχει βγει η χώρα μας από από την ΕΕ».

100 παρεμβάσεις για την Ελλάδα

«Από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έγιναν είναι ότι ανοίξαμε τη συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία παραβιάζει τα πρωτόκολλα της unesco και δημιουργεί την εικόνα ότι είναι μια χώρα που δεν σέβεται τις συμφωνίες. Έγινε με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, μαζέψαμε περίπου 300 υπογραφές ευρωβουλευτών από όλες τις πολιτικές ομάδες. Ήταν ένα βαρύ γράμμα προς την unesco για να της θυμίσει τα καθήκοντα της»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα