back to top
21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ε. Κουντουρά: Στοχοποιούν τον Κασσελάκη για να μην συζητάμε την ανικανότητα της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στο επίκεντρο το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δυστυχώς η ΝΔ, για άλλη μια φορά, προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα σοβαρά θέματα. Βγήκαν δυο πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης και μίλησαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αυτό πραγματικά δεν τους τιμά καθόλου», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου  η Έλενα Κουντουρά, υποψήφια για δεύτερη φορά στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Στοχοποιούν έναν αρχηγό κόμματος για μικροπολιτικούς σκοπούς, για να σταματήσουμε να μιλάμε για τους έμμεσους φόρους που πληρώνουμε, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και γενικά για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης. Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει τρεις φορές χαμηλότερο κατώτατο μισθό, όταν η Ευρώπη έχει τρεις φορές μεγαλύτερο και τα ίδια προϊόντα να τα πληρώνουμε εμείς τρεις φορές πιο ακριβά από ό,τι ο μέσος Ευρωπαίος και να μη μιλάμε γι’ αυτά».

Αποχή

«Όταν απέχουν οι ψηφοφόροι είναι σαν να επιβραβεύουν και να στηρίζουν την σημερινή κατάσταση. Αν οι πολίτες θέλουν τη ζωή τους πίσω καλό είναι να πάνε να ψηφίσουν. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας, δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι ευθύνη και προνόμιο».

Ευρωκοινοβούλιο

«Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς 8 στις 10 αποφάσεις που μας αφορούν λαμβάνονται εκεί και επομένως ο συσχετισμός που διαμορφώνεται όπως και το εάν θα μπορούν να έχουν παρέμβαση οι προοδευτικές δυνάμεις που επιμένουν στη διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων, είναι κάτι που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα