back to top
20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Α. Σπυρόπουλος: Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί ως χρυσός χορηγός της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής έχει επιστρέψει σε ανοδική πορεία και έχει αποκτήσει εκείνη την δυναμική η οποία μπορεί να το οδηγήσει μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ στο νήμα της κάλπης, εξέφρασε μέσω του Αθήνα 9,84, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές της Κυριακής.

«Στην ελληνική κοινωνία υπάρχει μεγάλη απογοήτευση γiα την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, για την εκτόξευση του κόστους ζωής και την γενικότερη ακρίβεια καθώς και για το γεγονός ότι δεν λαμβάνονται μέτρα για την ενίσχυση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών», ανέφερε στους Αθηνά Κορλίρα και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι « τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του δεν έχουν να πουν πολλά πράγματα για την Ευρώπη» και πως «πλέον, αισθάνονται την πίεση γύρω τους καθώς οι συγκεντρώσεις τους δεν πάνε πολύ καλά».

«Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί ως χρυσός χορηγός της ΝΔ»

«Ενώ η κυβέρνηση θα έπρεπε να απολογηθεί για τους χειρισμούς της σε ζητήματα όπως η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, η στεγαστική κρίση, η εκτίναξη των ενοικίων ή το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα,  ασχολούμαστε με τα σπίτια και με την περιουσιακή κατάσταση του κ. Κασσελάκη και του κ. Μητσοτάκη. Για άλλη μια φορά, ο κ. Κασσελάκης, λειτουργεί ως χρυσός χορηγός της ΝΔ, βοηθώντας τον κ. Μητσοτάκη να αποφύγει τα σημαντικά προβλήματα που επηρεάζουν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους».

«Αναδείξαμε τα πραγματικά προβλήματα»

«Ως ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ., προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Ευρώπη η οποία οφείλει να αλλάξει τα επόμενα χρόνια , χωρίς να παραλείψουμε να μιλήσουμε και για τη θέση της χώρας μας εντός της Ευρώπης. Πρέπει η Ελλάδα να γίνει περισσότερο διεκδικητική σε πολλούς τομείς και να εξασφαλίσουμε περισσότερα για τους πολίτες τα επόμενα χρόνια».

«Ανησυχώ για την άνοδο της ακροδεξιάς»

«Με ανησυχεί η ενίσχυση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις της κ. Φον ντερ Λάιεν η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με ακροδεξιά  κόμματα. Δε θα πρέπει η Ευρώπη να κάνει μια ακόμη πιο συντηρητική στροφή αλλά να βαδίσει προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, υιοθετώντας πολιτικές που θα συμβάλουν στην ευημερία των λαών».

«Να συγκλίνει το βιoτικό επίπεδο των Ελλήνων με των υπόλοιπων ευρωπαίων»

«Το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν ένα σημαντικό εργαλείο αλλά χρειαζόμαστε και άλλες πολιτικές ώστε το βιoτικό επίπεδο των Ελλήνων να συγκλίνει με των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια πληρώσαμε όλες τις κρίσεις που είχαμε μπροστά μας με τον χειρότερο τρόπο. Επομένως, χρειαζόμαστε στοχευμένες ευρωπαϊκές πολιτικές ώστε να μπορέσει να καλυφθεί αυτό το χάσμα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα