back to top
21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Κόκκαλης: Είναι καιρός να πάρουμε τις ευρωεκλογές σοβαρά

Διαβάστε επίσης

«Είναι καιρός να πάρουμε τις ευρωεκλογές σοβαρά, να ψηφίσουμε κόμματα τα οποία θέλουν περισσότερη Ευρώπη, που πιστεύουν στο κράτος δικαίου. Να επιλέξουμε ανθρώπους από αυτά τα κόμματα που έχουν την επάρκεια και την ανιδιοτέλεια να εργαστούν σκληρά και να στηρίξουν και τα συμφέροντα της πατρίδας μας και της Ευρώπης», επισήμανε σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, ο Πέτρος Κόκκαλης, Γραμματέας του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Αναφερόμενος στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, τόνισε ότι η διαχείρισή της είναι ένα κακό παράδειγμα:
«Μετά από 40 χρόνια κοινής αγροτικής πολιτικής, μετά από 130 δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν εισρεύσει ως επιχορηγήσεις από την Ευρώπη στην Ελλάδα, έχουμε πετύχει τρία πράγματα: Να έχουμε λιγότερη καλλιεργήσιμη έκταση, λιγότερη αξία στον πρωτογενή τομέα και να έχει ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος. Η διαχείριση της ΚΑΠ, είναι ένα κακό παράδειγμα το πως ακριβώς έχουμε καταφέρει, τα χρόνια που είμαστε στην ΕΕ, να αποκλίνουμε αντί να συγκλίνουμε».

Προτεραιότητες

«Όσον αφορά τις προτεραιότητες που θέτει ο “ΚΟΣΜΟΣ”, βασική είναι το Εθνικό χωροταξικό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, με σεβασμό στη βιοποικιλότητα και συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στη διαβούλευση και στα έσοδα, και φυσικά η κατάργηση των εξορύξεων. Σημαντική είναι και η αποδοχή του νόμου για την αποκατάσταση της φύσης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα