back to top
29.7 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

29.7 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

Roland Garros: Αλκαράθ και Σίνερ μονομαχούν για ένα εισιτήριο για τον τελικό

Διαβάστε επίσης

Ο ημιτελικός του Γαλλικού Όπεν μεταξύ του Γιάνικ Σίνερ και του Κάρλος Αλκαράθ, ξεχωρίζει το πρόγραμμα της 13ης ημέρας των αγώνων στο Παρίσι.

Με το μεταξύ τους σκορ στην ισοπαλία (4-4), οι δύο μεγάλοι αστέρες του παγκοσμίου τένις θέτουν σε νέα τροχιά την αντιζηλία τους, παλεύοντας για το πρώτο χρονικά εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Οι δύο τενίστες που πρόκειται να διεκδικήσουν όλους τους μεγάλους τίτλους μέσα στη χρονιά και τα επόμενα χρόνια, όπως και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αναμένεται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό παιχνίδι το οποίο είναι από αυτά που μπορεί να αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος.

Η μεγάλη μάχη θα ξεκινήσει στις 15:30GR-Eurosport στο Philippe Chatrier και ο νικητής θα γίνει το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το Coupe des Mousquetaires και να στεφθεί ο πρώτος νέος πρωταθλητής Γαλλικού Όπεν στο απλό ανδρών από το 2016.

Η προσμονή για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη και το κεντρικό court του Roland Garros αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, στη μάχη των δύο πιο ελπιδοφόρων τενιστών της γενιάς τους.

Τόσο ο Αλκαράθ όσο και ο Σίνερ, πήγαν στο Παρίσι με πολλές αμφιβολίες για την αγωνιστική τους κατάσταση, λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της χωμάτινης περιόδου. Όμως, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε καθόλου στους πέντε αγώνες που έχουν δώσει στην Πόλη του Φωτός με τους δύο άσους να έχουν χάσει από ένα σετ στην πορεία προς τον μεταξύ τους ημιτελικό.

Πιο απαιτητική ήταν η πορεία του Κάρλος Αλκαράθ που χρειάστηκε να αποκλείσει τρεις seeded τενίστες για να φτάσει στην 4αδα, τους: 27-Κόρντα, 21-Αλιασίμ και 9-Τσιτσιπά ενώ ο Σίνερ κέρδισε μόνο τον 10-Ντιμιτρόφ, έχοντας πιο βατή κλήρωση.

Ο Αλκαράθ έχει και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο καθώς σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο, θα ξεπεράσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τον Γιάνικ Σίνερ που έχει εξασφαλίσει την παρθενική του άνοδο στο θρόνο της ATP Rankings, γράφοντας ιστορία για τη χώρα του.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα