back to top
27.5 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Mε ΑΕΚ, Προμηθέα, Κολοσσό και Περιστέρι το BCL

Διαβάστε επίσης

Γνωστές έγιναν από τους διοργανωτές οι ομάδες που θα αποτελέσουν το BCL της σεζόν 2024-25.

Όσον αφορά τους ελληνικούς συλλόγους, μία θέση στους ομίλους κέρδισαν η ΑΕΚ, ο Προμηθέας Πάτρας και το Περιστέρι bwin, όπως και πέρυσι, ενώ το ντεμπούτο του στη διοργάνωση θα κάνει ο Κολοσσός Ρόδου!

Οι ελληνικές συμμετοχές, πάντως, δεν σταματούν εκεί, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο BCL και πέμπτη ελληνική ομάδα. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τα προκριματικά, καθώς τερμάτισε όγδοος στην περασμένη Stoiximan Basket League.

Για να φτάσει στους ομίλους από τα προκριματικά, όπου θα συμμετέχουν 24 ομάδες, ο «δικέφαλος του βορρά» καλείται να κερδίσει ένα από τα τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια για τους «32». Aξίζει να σημειωθεί ότι τα προκριματικά θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτέμβρη, ενώ οι όμιλοι την 1η Οκτώβρη.

Οι ομάδες που μπήκαν απευθείας στους ομίλους: ΑΕΚ, Μανρέσα, Ντερτόνα, Φάλκο, Οστάνδη, FMP, Γαλατά, Χολόν, Ιγκοκέα, Σζέτσιν, Κολοσσός, Τενερίφη, Ναντέρ, Τσέμνιτζ, Ρέτζιο Εμίλια, Περιστέρι, Καρσίγιακα, Προμηθέας, Ράστα Βέχτα, Ρίτας Βίλνιους, Σεντ Κουέντιν, Μούρθια, Μάλαγα, Ρίγα, Σλασκ Βρότσλαβ, Βούρτσμπουργκ, Ραμάτ Γκαν, Μανίσα.

Ανδρέας Χανιάς

  • Ετικέτες
  • BCL
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα